Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u een fabrieksgarantie.
De fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie die voor consumenten geldt. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten
In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling.

De fabrieksgarantie op verlichting bedraagd 3 jaar na aankoop.
Het product wordt door de producent nagekeken en indien mogelijk gerepareerd, indien niet mogelijk wordt het kostenloos vervangen.

Het defecte product dient bij VEGO afgegeven te worden of toegestuurd te worden (kosten voor verzenden zijn voor klant). Hier vandaan wordt het dan direct door gestuurd naar de fabrikant.

Indien u een gegrond beroep doet op garantie, worden alle kosten (ook de verzendkosten) vergoed.

Schadedekking
Uitgevallen LEDS vallen altijd onder garantie (in de garantieperiode)
Kapotte of doorgebrande connectors vallen onder de dekking van garantie.
Andere betreffende schades aan verlichting moeten door de fabrikant worden beoordeeld.

Hieronder leest u wat u kunt doen als een artikel, dat u bij Vego gekocht heeft, defect of kapot is.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Vego niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.

Artikel bij ontvangst niet in perfecte staat
Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct na constatering, het liefst binnen 2 maanden, een retour te starten. Stuur bij een retour wel altijd een aankoopbewijs mee (bijv. de bon/factuur of een kopie hiervan).

Artikel na enige tijd defect
Wanneer een artikel buiten uw schuld om kapot gaat of kapot blijkt te zijn terwijl u dit al langer dan 14 kalenderdagen in uw bezit heeft dan helpen wij u graag zo snel mogelijk. Afhankelijk van wat u gekocht heeft kunt u het artikel naar ons opsturen of afleveren bij onze winkel.

Neem bij twijfel contact met ons op zodat wij met u kunnen overleggen over wat er gaat gebeuren.